Register

A password will be e-mailed to you.

Mnoho hráčov dodnes nevie odpustiť Rockstaru, že Red Dead Redemption nevyšlo na PC. A ani s pokračovaním to v tomto ohľade doposiaľ nevyzeralo veľmi ružovo. Objavili sa však nepotvrdené správy o tom, že táto westernová akcia nakoniec predsa len poteší aj PC hráčov.

E3 2018 už skončila a priniesla mnoho noviniek. Pokrytých bolo mnoho titulov, niektoré značky sa dočkajú pokračovaní, iné spinoffov a ďalšie stavajú na čerstvom začiatku. Kto však čakal na Red Dead Redemption 2, zrejme ostal sklamaný. Rockstar totiž o pripravovanej akcii z divokého západu neprezradil zhola nič.

Avšak sociálna sieť nepríliš zameraná na hry – LinkedIn, konkrétne jeden z ex-zamestnancov Rockstaru nepriamo naznačil, že tento titul by predsa len mohol doraziť aj na PC. Je však otázne nakoľko ide o pravdivú informáciu, mohlo s pokojným svedomím ísť aj o omyl. Ak však sledujete hernú scénu, viete, že nepotvrdené informácie sú často nasledované aj oficiálnym vyjadrením. Vydavateľská spoločnosť Take-Two však už v minulosti dala jasne najavo, že PC platformu si veľmi cení, čoho dôkazom sú nakoniec aj ich posledné vydané tituly. Menovite Grand Theft Auto V bolo z hľadiska tržieb aj na PC zásahom do čierneho, a peniaze hovoria silnou a jasnou rečou. Red Dead Redemption 2 každopádne vychádza pre konzoly už 26. októbra 2018 a ak sa aj dočkáme PC verzie, z historického hľadiska vieme, že tituly od Rockstaru sa na túto platformu dostávajú s poriadnym omeškaním.

Komentuj!