Register

A password will be e-mailed to you.

V priebehu roka sa na Steame zaháji veľké množstvo výpredajov. Niektoré sú menšie a zahŕňajú len tituly od jedného konkrétneho výrobcu, no a iné sú omnoho masívnejšie. Medzi tie najväčšie výpredaje patrí jednoznačne vianočný a letný ošiaľ plný zliav. No a keďže je v posledných dňoch už poriadne horúco, tak je vám zrejme jasné, ktorý výpredaj bol aktuálne zahájený. 

Zľavnených je už klasicky gigantické množstvo titulov a niektoré zaujímavé ponuky si aj v krátkosti preberieme. Ako prvý by sme radi vypichli akčný survival titul Prey z roku 2017, odohrávajúci sa na vesmírnej stanici Talos I, ktorý dopadol výborne u zahraničných kritikov a, samozrejme, aj v našej recenzii. Túto atmosférickú strieľačku môžete momentálne získať pri päťdesiat percentnej zľave za 14,99 €. Pokiaľ vás zaujímajú RPG tituly s kreslenou grafikou a komplexnejšou hrateľnosťou, môžeme vám odporučiť napríklad hru štúdia Level 5, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, ktorá môže byť vaša pri štyridsať percentnej zľave za 35,99 €. Svojský humor, bujné poprsie hlavnej čarodejníckej hrdinky, dlhé koridorové levely a nekonečné zástupy protivníkov na rozsekanie, to sú základné piliere titulu Bayonetta, ktorý v našej recenzii nedopadol najhoršie, pričom si ho aktuálne pri šesťdesiat šesť percentnej zľave môžete zakúpiť za 6,79 €.

Ďalej môžeme spomenúť taktickú strieľačku The Division, ktorá je pri osemdesiat percentnej zľave k získaniu za 9,99 €. Príjemnej päťdesiat percentnej zľavy sa dočkal aj postapokalypticky FPS titul Fallout 4, konkrétne jeho Game of the Year edícia, obsahujúca všetky vydané rozšírenia, ktorá môže byť vašich za 29,99 €. Nakoniec tu máme tip pre hardcore hráčov, Dark Souls III, ktorý si môžete kúpiť za 14,99 €, nakoľko je v sedemdesiatpäť percentnej zľave.

Tento výpredaj je opäť sprevádzaný aj unikátnymi tematickými kartičkami, za ktoré si vytvárate odznaky. Denne si môžete trikrát prezrieť svoju frontu odporúčaných hier a získať tým tri kartičky do zbierky. Okrem toho bola spustená aj mimozemská minihra. V nej sa snažia zlovestní zábavožrúti rozkradnúť všetky existujúce tituly a poskrývať ich na rôznych planétach. Vy ako jeden zo Saliens, sa snažíte eliminovať týchto ničiteľov zábavy. Celá minihra sa odohráva na rôznych miestach planét. Vždy na vás útočia zábavožrúti a vy ich musíte zneškodňovať pomocou svojho dela a unikátnych schopností, pričom výsledné skóre sa zapíše do globálnych tabuliek.

Za hranie tejto hry môžete získať tri kartičky denne, svojho Saliena si môžete neustále vylepšovať, vďaka čomu opäť dostávate ako kartičky, tak aj unikátne kozmetické doplnky a oblečenie, prepožičiavajúce rôzne schopnosti. Za zúčastnenie sa boja na jednej z planét, sa automaticky zapájate do losovania, v ktorom môžete vyhrať jeden z ponúkaných titulov. Z tých zaujímavejších spomenieme napríklad Assassin’s Creed IV: Black Flag alebo Hollow Knight, no pribudnú aj nové, dosiaľ nedostupné, planéty, kde bude možnosť vyhrať napríklad vyššie spomínaný Prey, Doom z roku 2016 alebo milý nenáročný český titul Chuchel.

Celý tento zľavový ošiaľ potrvá až do 5. júla roku 2018. Máte teda dostatok času na premyslenie si svojej kúpy, pričom vaše premýšľanie si môžete spríjemňovať aj spomínanou minihrou. Ktovie, možno sa na vás usmeje šťastena a niečo nakoniec vyhráte. Naša redakcia vám každopádne praje príjemnú zábavu pri hraní novo zakúpených hier.

Komentuj!