Register

A password will be e-mailed to you.

V rámci tohtoročnej PC Gaming Show bolo toho oznámeného skutočne dosť, ale pre fanúšikov ázijských hier iste patrí k najzaujímavejším oznámeniam to od Segy, že tituly Yakuza 0, Yakuza Kiwami a Valkyria Chronicles 4 vyjdú aj na osobné počítače.

Zo spomínaných titulov vyjde ako prvá hra Yakuza 0, ktorú už dokonca momentálne je možné aj predobjednať na Steame za celkom rozumnú cenu 19,99 €. Yakuza 0 vyjde konkrétne už 1. augusta 2018 a keď si ju preobjednáte už teraz, získate okrem menšej 10% zľavy aj príjemné bonusy vo forme digitálnej mangy, exkluzívnych wallpaperov, spolu s niekoľkými avatarmi. Presné dátumy zvyšných dvoch hier zatiaľ neboli oznámené, aj keď Yakuza Kiwami by mala vyjsť určite ešte v tomto roku.

Sega zároveň aj zverejnila aj minimálne hardwarové nároky. Tie nie sú vyložene vysoké a na pohodlné spustenie hry Yakuza 0 budete potrebovať 64bitový systém, grafickú kartu GTX 560 alebo Radeon HD 6870 a procesor i5-3470/Phenom FX-6300. PC verzia bude navyše plne v 4K rozlíšení a bude mať odomknutý framerate.

Yakuza 0

YAKUZA KIWAMI

Valkyria Chronicles 4

Komentuj!