Register

A password will be e-mailed to you.

Už na minuloročnej E3 nám bol odprezentovaný trailer na novú hru podľa univerza H.P. Lovecrafta s názvom Call of Cthulhu, o čom sme vás informovali aj v našom staršom článku. Ani tento rok to nebolo inak a vývojári zo štúdia Cyanide nám ukázali ďalší trailer.

V Call of Cthulhu budete hrať za súkromného vyšetrovateľa Edwarda Pierceho, ktorý sa vydáva na Darkwater Island aby odhalil, čo stálo za tajomnou smrťou rodiny. Avšak jeho pôvodné poslanie sa začne uberať ešte hrozivejším smerom. V čudnom mestečku, pripomínajúcom slávny Innsmouth si totiž všimne aj rozpitvané veľryby, zvláštnych obyvateľov a dopočuje sa o zmiznutých ľuďoch.

Aj keď štúdio Cyanide (Styx: Shards of Darkness, Blood Bowl) doteraz nevytvorilo žiadnu hororovú hru, s pribúdajúcimi informáciami sa začína javiť, že tento titul bude stáť za pozornosť. V tomto presvedčení sa nás snaží utvrdiť aj nový trailer, ktorý bol prezentovaný na E3. Hra stále nemá presne stanovený dátum vydania, avšak mala by vyjsť už tento rok na platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!