Register

A password will be e-mailed to you.

Ubisoft už pred nejakou dobou oznámil, že na svojej E3 konferencii bližšie predstaví zaujímavo sa javiaci vesmírny titul s názvom Starlink: Battle for Atlas. Francúzski vývojári svoje slovo dodržali a preto sme sa dočkali množstva informácii ohľadom hrateľnosti a dokonca aj fixného dátumu vydania.

Podľa traileru je zrejmé, že gro hrateľnosti bude tvoriť lietanie pomocou vesmírneho plavidla. V ňom budete preskúmavať najrôznejšie svety či hlboký temný vesmír, bojovať proti faune i flóre a, samozrejme, aj efektne manévrovať. Nebudú chýbať ani veľkolepí bossovia a množstvo vylepšení pre vášho vesmírneho miláčika. Starlink však s najväčšou pravdepodobnosťou neponúkne možnosť vystúpiť s lode a zažívať pozemské dobrodružstvá. Trailer priam srší svetlejšími farbami, čo naznačuje, že má potešiť a zaujať najmä mladších hráčov.

Okrem nádejného gameplay videa sme sa dočkali aj predstavenia figúrok, ktoré sa budú dať k titulu zakúpiť. Ešte predtým ako začnete na Ubisoft horlivo nadávať, vás chceme upozorniť, že tieto hračky nie sú nutné pre hranie titulu. Sú len doplnkom, ktorý vám umožňuje pretransformovať si do hry loď a charakter podľa vlastného výberu. Zatiaľ nie je isté koľko budú stáť, avšak vďaka nim môžete vytvárať jedinečné lode, ktoré sa takmer okamžite po pripojení do príslušného slotu, objavia na hernej obrazovke. Niečo podobné skúšali aj autori masívneho titulu Disney Infinity, ktorí predávali figúrky, sprístupňujúce tematické levely a svety do ich počinu. Hra sa tešila veľkej popularite najmä medzi mladšími hráčmi, čo len opäť potvrdzuje, kto je cieľová kategória pre Starlink.

Mimo toho však hráči Nintenda Switch dostanú špeciálny balíček, zahrňujúci jednu z najlegendárnejších vesmírnych značiek konzoli Nintendo. Je ním práve séria Star Fox, ktorej názov je odvodený od elitného vojenského tímu pod vedením Fox McCloud, ktorá zažila debut v roku 1993. V tituloch ste vždy ovládali loď, ktorá neprestajne napredovala a vašou úlohou bolo zostreľovať nepriateľov, blížiacich sa k lodi. Vzhľadom na istú podobnosť staršej série a pripravovaného titulu je celkom logické, že sa autori rozhodli takto potešiť majiteľov Nintenda Switch. Fox bude súčasťou balíčku nazvaného Nintendo Switch Starter Pack, pričom ho budete môcť získať za 74,99 dolárov.

Pokiaľ vás táto unikátna vesmírna záležitosť zaujala, tak sa na ňu môžeme pomaly začať pripravovať. Vyjde totiž ešte tento rok a to konkrétne 16. októbra 2018. Očakávať ho pritom môžu majitelia konzol Xbox One a PlayStation 4 a, samozrejme, aj spomínaného Nintenda Switch.

 

 

Komentuj!