Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ vás zaujíma stredoveký bojový titul s názvom For Honor a z nejakého dôvodu ste si ho doposiaľ nestihli zahrať, potom vás určite poteší, že v rámci ďalšej zaujímavej akcie ho môžete získať úplne zdarma. 

Pokiaľ ste zmeškali vydanie For Honor, tak si ho v krátkosti predstavíme. Svojho času sa jednalo o ambiciózny projekt, v ktorom sme sa zhostili úlohy hneď troch frakcií. Rytierov, dobyvačných Vikingov a samurajov. Každá jedna z frakcií mala samostatnú kampaň s vlastnými originálne spracovanými misiami a, samozrejme, aj ikonický zbraňový arzenál a unikátny bojový systém. Práve ten bol veľmi chválený, nakoľko sa nejednalo iba o klasické stláčanie príslušných kláves ale Ubisoft sa pokúsil dať mu aj nejakú hĺbku, čo sa mu podľa mnohých recenzentov aj podarilo. V neprospech single-player kampane hrala najmä krátka herná doba, avšak titul bol primárne vytvorený pre multiplayer zážitok a preto dostal hneď niekoľko módov, ktoré hráči hrávajú dodnes.

For Honor môžete aktuálne získať úplne zdarma, stačí prejsť na tento odkaz a tam sa prihlásiť s vaším Uplay účtom, na ktorom bude tento titul následne aktivovaný. Samotná akcia pobeží až do 29. augusta 2019, takže ešte máte chvíľu čas. No a potom vám už neostane nič iné, iba siahnuť po nabrúsenej samurajskej katane, vikingskej sekere alebo mocnom rytierskom meči a vydať sa na dlhé dobyvačné ťaženie.

Komentuj!