Register

A password will be e-mailed to you.

Avalanche Studios momentálne pracuje na štvrtom pokračovaní svojho šialeného sandboxového titulu Just Cause 4. Ten nás zavedie do fiktívneho mestečka Solis nachádzajúcom sa v južnej Amerike. A na tlačovej konferencii Square Enix, vydavateľa titulu, sme sa dočkali o niečo väčšej prezentácie.

V Just Cause 4 sa Rico Rodriguez postaví proti odboju hovoriacemu si The Black Hand. Jedná sa o súkromnú armádu, ktorá bude mať pod palcom celé územie. pokračovanie populárnej značky beží na úplne novom Apex Engine, vďaka ktorému v budeme môcť vychutnávať v rámci masívneho sveta vylepšenú fyziku a ešte krajšiu grafiku. Mapa nám opäť ponúkne mestá, dediny, lúky, hory, sneh, púšť, avšak chýbať nebude ani džungľa. Okrem toho sa v hre objaví aj zver. Veľkou novinkou sú prírodné pohromy, ako tornáda, púštne búrky či fujavice. Základný kameň hrateľnosti však zostáva stále rovnaký, a to vyblázniť sa ako to len ide. Just Cause 4 vychádza 4. decembra 2018pre PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Iba pár hodín po tlačovke Square Enix sa uskutočnila PC Gaming Show, kde sme si podrobnejšie mohli pozrieť schopnosti nového enginu.

Zdroje: tlačová konferencia Square Enix, tlačová konferencia PC Gaming Show

Komentuj!