Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Sucker Punk je známe predovšetkým sériou inFamous, ktorá sa doposiaľ dočkala troch regulérnych dielov a jedného stand-alone rozšírenia. V súčasnosti však tento tím pripravuje svoj úplne nový počin nazvaný Ghost of Tsushima. Hru sme síce spoznali už minulý rok, no až teraz, v rámci tlačovej konferencie Sony na E3 2018 sme si titul mohli konečne pozrieť v akcii. A nutno uznať, že hra vyzerá skrátka skvelo.

Ak náhodou Ghost of Tsushima nepoznáte, pôjde o titul zasadený do feudálneho Japonska roku 1274, kedy obávaná mongolská ríša napadne japonský ostrov Tsushima a pozabíja jeho legendárnych samurajských ochrancov. Jin Sakai, hlavná postava, je jedným z mála, čo tento masaker prežijú. Aby zvládol boj proti svojim ohromujúcim nepriateľom, bude si musieť osvojiť nové smrteľné bojové techniky, takzvanú cestu ducha, aby dokázal viesť nekonvenčnú vojnu o česť japonského ľudu.

Sony na svojej tlačovej konferencii hru odprezentovali prostredníctvom gameplay traileru, ktorý sa oplatí zhliadnuť. Ghost of Tsushima síce zatiaľ nemá stanovený dátum vydania, no keďže je hra vo vývoji už naozaj dlhú dobu, očakávame vydanie v priebehu budúceho roku. Ostatne, nová konzolová generácia už pomaly klope na dvere, takže bude najvyšší čas poďakovať majiteľom PlayStation 4 za ich priazeň hrami tej najvyššej možnej kvality. Dátum vydania by sme sa mohli dozvedieť buďto na výstave Paris Games Week, alebo na akcii PlayStation Experience, ktorá sa koná vždy koncom roku. Zatiaľ nám však bude musieť stačiť nasledovná ukážka.

Zdroj: tlačová konferencia Sony

Komentuj!