Register

A password will be e-mailed to you.

Square Enix je po EA, Microsofte a Bethesde štvrtou spoločnosťou, ktorá nám predstaví svoje novinky v rámci tohtoročnej E3. Na čo všetko sa môžeme tešiť?

Tentokrát to prebehneme len veľmi rýchlo. Naisto sa dá očakávať, že Square Enix sa bude výraznejšie venovať titulom Kingdom Hearts III, Shadow of the Tomb Raider, či Just Cause 4, ktoré sa objavili aj v rámci včerajšej konferencie Microsoftu. Takisto by bolo prekvapením, ak by sa slot neušiel titulu Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age a všeobecne sa predpokladá, že si svoju premiéru odbije aj Life is Strange 2 od Dontnod Entertainment.

Reálne by sa však na podujatí mohol objaviť aj Final Fantasy 7 Remake, ktorý bol pôvodne ohlásený už na E3 2015 a určite by potešilo info o The Avengers Project od Crystal Dynamics (séria Tomb Raider) a Eidos Montréal (Deus Ex: Human Revolution a Mankind Divided). Ďalej by sa tu mali objaviť aj hry ako Octopath Traveler, Dragon Quest Builders 2. Vyložením prekvapením by nebolo ani keby sa tento ročník konferencie viac venoval plánom Square Enix pre konzolu Nintendo Switch. Nechajme sa prekvapiť a snáď bude tohtoročná konferencia stáť za to.

Komentuj!