Register

A password will be e-mailed to you.

Tituly z hack and slash série Devil May Cry, ktoré vychádzali pod taktovkou japonského štúdia Capcom, boli v minulosti značne populárne. Príbehy o svojskom druhom synovi démona menom Sparda si získali mnoho fanúšikov, vďaka čomu si tento hrdina vyslúžil hneď štyri vlastné tituly. O DmC: Devil May Cry z roku 2013 sa však postaralo štúdio Ninja Theory, pričom Capcom ho iba vydával. Zdá sa však, že Capcom opäť zobral vývoj série pod svoje démonické krídla, nakoľko na najnovšom prírastku do tejto rodinky pracujú práve oni. A svoju novinku odprezentovali na E3 konferencii Microsoftu. 

Trailer je spracovaný presne v takom štýle, ako o ňom mnohí fanúšikovia série snívali. Obsahuje teda všetky ikonické prvky, ktoré sú v tejto sérii zakomponované od samotného začiatku. To znamená, že sa môžete tešiť na zvučný metalový hudobný sprievod, sekanie najohavnejších príšer sprevádzané rýchlymi útokmi a solídnou porciou brutality, nekorektnejší humor a samozrejme, aj na starého známeho hrdinu predošlého titulu, Nera, ktorý tentokrát namiesto démonickej ruky dostáva ruku mechanickú. Skalní fanúšikovia sa taktiež môžu tešiť na ešte staršieho a ostrieľanejšieho hrdinu Danteho, ktorý zatiaľ dostal len krátke cameo, vďaka čomu môžeme špekulovať nad tým, či bude plnohodnotnou hrateľnou postavou, alebo len vedľajším charakterom. Hoci kolujú zvesti o tom, že v hre budú prítomné hneď tri hrateľné charaktery, tak je isté len to, že tým prvým bude práve Nero.

Ten však nejde do súboja sám ale dostáva novú ženskú posilu, ktorá sa volá Nico. Tá bude Nerovi dodávať do súboja mechanické ruky, ktoré mu budú prepožičiavať rôzne ability, vďaka ktorým sa stane porciovanie démonov zábavnejším a zároveň aj jednoduchším. Nero si taktiež berie do súboja svoj ikonický meč, Red Queen a pištoľ, Blue Rose. Pokiaľ sa na toto nádejne sa javiace pokračovanie hack and slash série Devil May Cry tešíte, máme pre vás dobrú správu, nakoľko sa ho dočkáme už budúci jar, čiže v roku 2019. Tešiť sa z neho budú majitelia konzol PlayStation 4, Xbox One a aj PC.

Zdroj: tlačová konferencia Microsoftu

Komentuj!