Register

A password will be e-mailed to you.

Microsoft na svojej E3 konferencii ponúkol ďalšiu gameplay ukážku z mnohými veľmi očakávaného titulu Crackdown 3. Táto šialená akčná séria sa v minulosti tešila veľkému úspechu, pričom tretí diel série nám bol po prvýkrát predstavený ešte v roku 2015. Odvtedy však na ňom vývojári poriadne zapracovali, pretože značne zmenil vizuál a hrateľnosť tiež nabrala obrátkach. Zatiaľ posledný gameplay trailer nám teda okrem iného opäť pripomína nový dátum vydania, ktorý sme sa dozvedeli pred pár dňami. 

Tvárou celého projektu je známy americký komediálny herec Terry Crews, ktorého asi najlepšie poznáte z vtipných reklám na Old Spice. Niet sa teda čo čudovať, keď je to práve jeho hlas, ktorý nás sprevádza celým trailerom. Môžeme skonštatovať, že sa jedná o poriadne záživný a často aj humorný komentár. Celý trailer je v podstate jedna nepretržitá akčná pasáž, v ktorej nám Terryho hlas predstavuje jednotlivé možnosti titulu. Preto napríklad vieme, že Crackdown 3 bude bohatý na slušný arzenál zbraní, deštrukcia bude masívna a dokonca si zajazdíme v rýchlej formule, či nezničiteľnom tanku. Zatiaľ to vyzerá tak, že sa Crackdown svojou šialenosťou a neutíchajúcou akciou vyrovná staršej open world sérii Saints Row, ktorej posledné diely by sa dali označiť jedine pojmom bizarnosť. Slovami Terryho Crewsa bude Crackdown 3 poriadne “Boom Shakalaka”.

Koniec videa nám pripomína, že titulu sa (snáď) konečne dočkáme vo februári budúceho roku. Zbiehať slinky sa naň pritom môžu majiteľom osobných počítačov, ako aj konzoli Xbox One.

Zdroj: tlačová konferencia Microsoftu

Komentuj!