Register

A password will be e-mailed to you.

Electronic Arts na svojej EA Play konferencii predstavili svoje videoherné plány so značkou Star Wars. Okrem úplne nového, doposiaľ rúškom tajomstva zahaleného, titulu sa môžeme tešiť aj na novinky v rámci kontroverzného Star Wars Battlefront II.

O pripravovanom projekte sme sa, žiaľ, mnoho nedozvedeli. Vieme to, že na vývoji tohto počinu sa aktívne podieľa štúdio Respawn Entertainment, ktoré môžeme poznať najmä vďaka úspešnej dvojdielnej strieľačke Titanfall. Jeden z dvoch zakladateľov tohto štúdia, Vince Zampella, prezradil, že názov ich očakávaného projektu znie Star Wars: Jedi Fallen Order. Malo by ísť o temnejšie ladený titul a ako už aj napovedá samotný názov, zhostíme sa v ňom úlohy jedného alebo viacerých rytierov z rádu Jediov. Príbeh by sa mal pravdepodobne odohrávať po vykonaní takzvaného Order 66, čiže medzi treťou epizódou Revenge of the Sith a epizódou číslo štyri A New Hope. Vince bližšie neopisoval hrateľnosť, avšak prezradil, že hru môžeme očakávať budúci rok, a to niekedy počas vianočného obdobia.

Trochu času si pre seba ukradol aj Star Wars Battlefront II, pričom sme sa hneď na začiatku dozvedeli, že autori pracovali na zredukovaní času potrebného k odomknutiu tých najsilnejších hrdinov. Okrem toho budú pridané nové možnosti ako upraviť postavu, za ktorú momentálne hráte, a taktiež môžeme očakávať aj úplne nové postavy. Zmienka padla o legendárnom Obi-Wan Kenobim, generálovi Grievousovi, Anakinovi Skywalkerovi, či grófovi Dooku. Aby toho nebolo málo, tak autori do hry pridajú nový mód s názvom Hunt, do ktorého by mali byť zakomponovaní Ewokovia, ako nemilosrdní lovci. No a nakoniec si chvíľku pozornosti ukradol aj Han Solo event, o ktorom sme vás už informovali. Je vidieť, že EA a DICE sa zo všetkých síl snažia Battlefront II držať pri živote, avšak otázkou zostáva, či sa im to podarí.

Zdroj: tlačová konferencia EA Play

Komentuj!