Register

A password will be e-mailed to you.

E3 sa blíži a mnoho štúdií chce svoje práce predstaviť vo veľkom štýle a dobrom svetle. Aj Vostok Games ma pre hráčov pripravený nový titul – Fear The Wolves, ktorý pribudne do rodiny Battle Royale titulov.

Vostok Games mnoho hráčov spozná skôr ako ex-tvorcov série S.T.A.L.K.E.R. Časť pôvodného tímu tejto post-apokalyptyckej série odišlo zo spoločnosti GSC Game World a sformovalo nové štúdio v Kyjeve. Ich prvotinou bol titul Survivarium, ktorý stále neopustil predbežný prístup a verejnosťou bol prijatý skôr vlažne. Mnoho kritikov aj hráčov vyčíta hre pomerne zásadné chyby.

Z tohto titulu, aj keď výraznejšie neprerazil, však aspoň môžu čerpať skúsenosti. A tie sa im v ich pripravovanom Battle Roayale titule s názvom Fear the Wolves určite zídu. Nové hra sa prezentuje veľmi pekným videom a ukrajinský tím má zjavne obľube oblasť Černobylu, pretože aj tento titul bude zasadený do tejto oblasti.

Hype žánru Battle Royale vôbec neopadá a aj keď na vrchole stojí Fortnite spolu s PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, mnoho ďalších tvorcov chce kuť železo, kým je ešte horúce. Vo Fear the Wolves sa opäť stanete jedným zo stovky hráčov, budete hľadať vybavenie a brániť sa nástrahám nepriateľskej oblasti. Najnebezpečnejšia bude zrejme radiácia, ale súčasne bude potrebné dávať si pozor aj na okolité zvery. Hra sa má objaviť na Steame v Early Access už počas tohto leta, pričom majitelia PlayStation 4 a Xbox One sa jej dočkajú až na rok. Je však otázne, či hráči znova uveria tomuto štúdiu po ich predošlom titule a pomerne prezieravom prístupe k využitiu popularity tohto typu hier.

Komentuj!

O autorovi

Hry hráva už viac ako polovicu svojho života. Jeho začiatky hernej kariéry sa dátuju do 90. rokov a vyrastal na klasike ako Wolfenstein 3D či Doom. Najlepšia hra vôbec: Half-Life a Counter-Strike. Hráva takmer všetko od casual hier po hardcore simulátory. Motto: "správny hráč nieje obmedzovaný jednou platformou...mal by vlastniť všetky."

Súvisiace príspevky