Register

A password will be e-mailed to you.

Herná konferencia Reboot Develop 2018, ktorá sa konala v chorvátskom Dubrovníku, ktorá sa konala už dávnejšie, predstavila niekoľko titulov. Medzi jeden z nich patrí aj Ancestors: The Humankind Odyssey, na ktorej sa podieľa Patrice Desilets, tvorca hier zo série Assassin’s Creed. Ten sa bohužiaľ s Ubisoftom nerozlúčil v najlepšom a z tohto dôvodu začal pracovať na novej hre s vlastným štúdiom.

Ako už napovedá samotný názov Ancestors (predkovia), hra nám pravdepodobne ponúkne pohľad na našich predkov, respektíve pohľad na ľudoopov, s ktorými sa budeme učiť spoznávať život a všetko naokolo. Hra má obsahovať potravinový reťazec či doslova “živú” a krutú prírodu, ktorá má zohrávať veľkú rolu. Ancestors: The Humankind Odyssey je síce vo vývoji už vyše 3 roky, avšak stále sa jedná o pre-alpha verziu. Aj preto zatiaľ nebolo poskytnutých viac informácií o tomto zaujímavo sa javiacom titule. Okrem toho mali samotní novinári zakázané akékoľvek natáčanie či fotografovanie. Netrvalo však dlho a von sa dostalo hneď niekoľko fotografických záberov, ktoré nám ukazujú opicu v džungli, či na púšti. Krátko na to nasledovalo i predstavenie teaser traileru, ktorý si môžete pozrieť nižšie.

Dozvieme sa viac o už behom nasledujúcich dní? Aj keď sa zdá, že vývojári a vydavatelia si vystrieľali až priveľa pušného prachu ešte pred oficiálnym štartom tohtoročnej E3, veríme, že tá nás ešte dokáže milo prekvapiť. No a väčšie predstavenie tejto ambicióznej hry by rozhodne príjemne potešilo.

 

Komentuj!