Register

A password will be e-mailed to you.

Tlačovú konferenciu EA máme úspešne za sebou. Okrem hier a ukážok nám bola predstavená nová služba Origin Access Premier, vďaka ktorej Electronic Arts ponúkne predplatiteľom nové hry v predstihu. Ak vám to niečo pripomína, ste na správne adrese. Microsoft má totiž veľmi podobnú službu nazvanú Xbox Game Pass, tá však novinky prináša až v deň oficiálneho vydania.

Služba EA Origin Access Premier by mala doraziť počas tohto leta a rozšíri tak funkcionalitu klasického Origin Access, ktorý ponúka vault s viac ako 100 hrami, prístup k novinkám v predstihu vďaka trialu a zľavy na nákup hier na Origine. V Premier variácii sa k novým hrám taktiež dostanete v predstihu, avšak nebude vás obmedzovať žiaden časovo obmedzený trial. Skrátka plná verzia novinky bez obmedzení.

Nadstavbu pre EA Origin Acces vyvíja izraelská spoločnosť GameFly, pričom cieľom je vytvoriť službu, ktorá časom umožní hrať dostupný obsah na akomkoľvek zaradení kdekoľvek na svete. EA a ich šéf Andrew Wilson totiž vidia budúcnosť herného priemyslu v streamovaní a službách založených na predplatnom.

Zdroj: tlačová konferencia EA Play

Komentuj!