Register

A password will be e-mailed to you.

Pred niekoľkými dňami sme vás informovali o náznaku a úniku, ktoré avizovali príchod titulu Hitman 2. Ako sa ukázalo, dohady boli pravdivé a IO Interactive dnes oznámili hru Hitman 2. Čo prinesie v porovnaná s predchodcom?

Výraznou zmenou oproti predchodcovi je upustenie od epizodického formátu vydávania. Hitman 2 totiž dorazí ako balíček misií, ktorých bude v čase vydania šesť. Postupne sa hra rozrastie o ďalšie, tie však budú nasledovať až po vydaní. Prvú misiu odhaľuje oznamovací trailer, ktorá agenta s kódovým označením 47 zavedie na automobilové preteky. Cieľom je pretekárka Sierra Knox a vašou úlohou, samozrejme, bude zapríčiniť jej haváriu a následnú smrť.

Hra zavedie hráčov do nových atraktívnych lokalít, medzi ktorými bude napríklad Miami, kde sa odohrajú už spomínané automobilové preteky. Zavítame tak do slnkom zaliatych miest, no chýbať nebude ani temný a nebezpečný dažďový prales. Príbeh hry sa zameriava na úlohu odstrániť nepolapiteľného Shadow Clienta a odhalenie jeho milície, no keď sa 47 dozvie skutočnú identitu svojho cieľa a pravdu o jeho minulosti, všetko sa zmení. Okrem toho Hitman 2 prinesie nové spôsoby hrania, nové herné módy a nové funkcie, takže nepôjde iba o rovnakú hru s novými lokalitami a cieľmi. IO Interactive plánujú priniesť doposiaľ najlepší a najprepracovanejší diel v celej sérii.

Ako láka oficiálny Twitter účet HITMAN, ak si čerstvo oznámenú novinku predobjednáte, získate okamžitý prístup k režimu Hitman: Sniper Assassin, ktorý prináša online kooperáciu. Z nižšie priloženého traileru tento režim pripomína mobilnú hru Hitman: Sniper, ibaže v lepšom grafickom prevedení a možnosť zahrať si s priateľmi, prípadne hráčmi z celého sveta.

Na záver iba pridáme dátum vydania, ktorý je stanovený na 13. november tohto roku. Platformy, na ktoré hra zavíta ničím neprekvapujú, takže sa s Agentom 47 stretneme na PC, PlayStation 4 a Xboxe One.

Zdroje: Polygon, Twitter, IO Interactive

Komentuj!