Register

A password will be e-mailed to you.

S tretím Crackdownom niečo nie je v poriadku, to už vieme dávno. Titul ohlásený ešte v roku 2014 sľuboval deštrukcie počítané za pomoci cloudovej výpočtovej sily, no bol opakovane odkladaný až sa malo za to, že hra bola zrušená, či práce na nej pozastavené. Všetko vyzeralo o niečo lepšie minulý rok, keď nám Microsoft prisľúbil vydanie po boku Xboxu One X (7.11.2017), no ako už viete, ani k tomu nedošlo. Tento rok sme sa už ale skutočne mali dočkať, keďže posledný odklad mal poslúžiť na doladenie hry do predstavovanej formy. A ako to vyzerá, nedočkáme sa ani v roku 2018.

Server Kotaku, respektíve ich redaktor Jason Schreier totiž priniesol správu, že niekoľko zdrojov mu potvrdilo odklad hry Crackdown 3 až na budúci rok. Microsoft vraj chce ponúknuť tvorcom hry dostatok času na to, aby sa predišlo katastrofe. To na jednej strane kvitujeme, ale už naozaj ubehlo dosť času na to, aby vývojári dokázali projekt priviesť do zdarného, alebo teda aspoň do akéhokoľvek konca.

Samozrejme, tieto správy sa môžu ukázať ako nepravdivé a Crackdown 3 sa nakoniec zaradí do first party line-upu hier Microsoftu pre rok 2018, no zatiaľ tomu nič nenasvedčuje. Hra sa objavuje iba sporadicky, nové informácie neprichádzajú a jediné čo si s hrou väčšina hráčov spája sú odklady. Dúfame, že Microsoft a vývojári zo štúdia Sumo Digital nakoniec prekvapia a už túto nedeľu počas tlačovej konferencie v rámci E3 ponúknu hráčom presný dátum vydania končiaci rokom 2018.

Microsoft totiž potrebuje do first party titulov pre tento rok viac hier, ako novú Forzu Horizon, či skákačku Ori and the Will of the Wisps. Múdrejší však budeme až v nedeľu po 22:00 hodine.

Zdroj: Kotaku

Komentuj!