Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Halo patrí medzi hlavné značky Microsoftu. Aktuálne ide o poslednú exkluzivitu pre ich Xbox, nakoľko ostatné značky zamierili aj na PC. Najväčší herný sviatok zvaný E3 nás čaká už o pár dní a vyzerá to tak, že sa na ňom ukáže nové pokračovanie zmienenej značky. Urobí však fanúšikom radosť?

V posledných hodinách sa internetom šíria klebety, že by sme sa už o v nedeľu mali dozvedieť o Halo Infinity. Zatiaľ je otázne, či pôjde o priame pokračovanie Halo 5: Guardians, keďže v únikoch chýba číslovka v názve, no pokojne by mohlo ísť o odbočku po vzore strategickej série Halo Wars. Pokiaľ patríte k fanúšikom, určite vám názov Infinity nie je cudzí, nakoľko sme sa v minulosti s UNSC Infinity, a teda vojnovou loďou frakcie UNSC. S informáciou prišiel Brad Sams z webu Thurrott.com na s vojom Twitter účte.

Sams už v minulosti priniesol informácie ohľadom Microsoftu, ktoré sa preukázali ako pravdivé, a preto nie je dôvod pochybovať o jeho vyhlásení o Halo Infinity. Uvidíme, čo sa nakoniec z tohoto titulu vykľuje, odpoveď nám Microsoft ponúkne už túto nedeľu po 22:00 hodine nášho času počas svojej tlačovej konferencie v rámci výstavy E3. Microsoft prehlásil, že sa chystá na tohtoročnej E3 zariskovať, takže nám možno naservíruje známe značky tak, ako ich nepoznáme. Že by nakoniec bolo Halo Infinity vesmírnym simulátorom? Alebo vkročí do vôd battle royale? Možností je mnoho…

Zdroj: vg24/7

Komentuj!