Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony každoročne uzatvára štandardné tlačové konferencie v rámci výstavy E3. Inak tom nebude ani tento rok, pričom uvidíme hry The Last of Us: Part II, Ghost of Tsushima, Marvel’s Spider-Man, no hovorí sa i o Death Stranding od Hidea Kojimu. To, samozrejme, nebude všetko a Sony si dozaista necháva tromfy v rukáve. Už dlhšie sa povráva o oznámení pokračovania Horizon Zero Dawn, dátume vydanie pre titul Dreams, avšak zabúdať nemožno ani na novinku od FromSoftware, ktorú zatiaľ poznáme ako Shadows Die Twice, či remaster klasiky MediEvil odhalený počas PlayStation Experience 2017. Aby toho však nebolo na jednu konferenciu veľa, v Sony sa rozhodli oznámiť niektoré novinky už pred samotnou výstavou prostredníctvom PlayStation’s Countdown to E3 2018.

Začína sa už zajtra, to jest v stredu, 6. júna, pričom posledné oznámenie dorazí v nedeľu. Aby v tom nebol zbytočný zmätok, k odhaleniu o čo sa jedná dôjde vždy v rovnaký čas, a to o 17:00 nášho času. Sony chcú svojich fanúšikov navnadiť, a tak nám aspoň trochu naznačili, čo môžeme po najbližšie dni z ich strany očakávať. O aké oznámenia teda pôjde?

  • streda (6. jún 2018) – nová PlayStation 4 hra s podporou PlayStation VR
  • štvrtok (7. jún) dátum vydania hry z produkcie Sony Worldwide Studios
  • piatok (8. jún) – nová hra pre PlayStation 4
  • sobota (9. jún) – nová hre pre PlayStation VR
  • nedeľa (10. jún) – PlayStation VR port nejakej očakávanej hry

Z týchto informácií je obtiažne dedukovať, o aké oznámenia by mohlo ísť. Za zmienku stojí dátum vydania hry z produkcie Sony Worldwide Studios. Sem zapadá napríklad štúdio Media Molecule, ktoré pripravuje už spomínaný titul Dreams. Patrí sem i Bend Studio, ktoré chystá postapokalyptický zombie počin Days Gone, ktorý taktiež ešte nemá stanovený dátum vydania. Ďalej tu máme Concrete Genie od PixelOpus, o ktorom taktiež vieme, že má doraziť tento rok, no zatiaľ bez konkrétnejšieho údaju.

Kto robí remaster MediEvilu zatiaľ nevieme, no určite pôjde o niektoré zo štúdií patriace do Sony Worldwide Studios. Z hry sme však zatiaľ dokopy nič nevideli, a tak sa skôr núka zaradenie ukážky do tlačovej konferencie budúci týždeň. Na druhej strane bolo už vopred avizované, že hra má vyjsť v roku 2018, čiže i oznámenie tohto dátumu vydania by dávalo celkom zmysel. Nebudeme sa však zbytočne hrať na veštcov, radšej si počkáme, máme pred sebou týždeň plný prekvapení.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!