Register

A password will be e-mailed to you.

Najväčší herný sviatok, výstava E3 konajúca sa v Los Angeles je doslova za dverami. Čakajú nás tlačové konferencie, množstvo oznámení, nové gameplay zábery, dátumy vydania už známych hier, bude toho skrátka veľa. Napriek tomu to však čoraz väčšmi pôsobí tak, že si vývojárske a vydavateľské spoločnosti vystrieľajú muníciu ešte pre samotnou výstavou. K Bethesde, ktorá oznámila Rage 2, Fallout 76, či EA s Battlefieldom V a Activision s Call of Duty: Black Ops IIII sa podľa všetkého pripojí i IO Interactive s Warner Bros., keďže by už o pár dní mali predstaviť druhú sezónu Hitmana.

Prvá indícia, ktorá túto domnienku potvrdzuje je tweet na oficiálnom Twitter účte HITMAN, ktorý fanúšikov informuje o nových profiloch určených pre agenta s kódovým označením 47. Odomknutie ďalšieho cieľa pre holohlavého zabijaka sa má uskutočniť 7. júna 2018, čo by mal byť dátum oznámenia pokračovania titulu, ktorý iba nedávno vyšiel v definitívnej edícii.

Samozrejme, mohlo by sa iba jednať o ďalší obsah pre prvú sezónu, no na stránke vydavateľa, ktorým je Warner Bros., sa na krátku chvíľu objavilo logo hry (viď titulný obrázok), ktoré bolo zo stránky veľmi rýchlo stiahnuté. I krátky okamih však postačuje na to, aby sa niekto postaral o záznam, prípadne kópiu. Všetko teda nasvedčuje, že druhá sezóna Hitmana, o ktorej IO Interactive hovorili už dlhšiu dobu je pripravená na odhalenie. Nezostáva nám teda nič iné, než počkať do 7. júna a zistiť, čo si pre nás dánske štúdio pripravilo.

Zdroj: SegmentNext

Komentuj!