Register

A password will be e-mailed to you.

Iba nedávno nám Bethesda odhalila nový Fallout, ktorý nesie pomenovanie Fallout 76. Ak niekto očakáva plnohodnotný nový diel, bude pravdepodobne sklamaný, keďže má ísť o online survival titul pripomínajúci hry ako Rust, prípadne DayZ. To možno skalných fanúšikov značky príliš neteší, no na druhej strane je treba uznať, že práve tento žáner je spoločne s battle royale aktuálne veľmi populárny. Ak sa vám novinka trafila do vkusu, možno na ňu nebudete musieť čakať veľmi dlho.

O únik sa tentokrát postaral Amazon UK, ktorý mal najskôr pri hre uvedený dátum vydania na 31. decembra, no išlo iba o bežne používaný placeholder. Tomu je však koniec, nakoľko sa dátum vydania zmenil na 31. júla, a to pre všetky platformy. Hoci znie vydanie počas letných prázdnin zvláštne, no Bethesda by mala vďaka neexistujúcej konkurencii a hernému suchu pomerne slušnú šancu zabodovať.

Tomuto dátumu nahráva do karát i skutočnosť, že deň pripadá na utorok, ktorý už mnoho rokov slúži pre vydavateľské spoločnosti ako primárny deň v týždni na vydávanie nových hier. V posledných rokoch je taktiež u Bethesdy zvykom, že hry, ktoré oznámi i čoskoro vydá, takže by to mohlo v tomto prípade vyjsť. V každom prípade, či ide o skutočný dátum vydania, alebo podvrh sa dozvieme až počas tlačovej konferencie Bethesdy v rámci výstavy E3, ktorú má spoločnosť naplánovanú na noc z nedele na pondelok o 3:30 hod. nášho času.

Zdroj: Destructoid

Komentuj!