Register

A password will be e-mailed to you.

Na Humble Bundle bola najnovšie spustená nová akcia s názvom Humble ArmA 2018 Bundle. V rámci nej môžete v zľave kúpiť všetky tri časti série vojenských simulátorov ArmA spolu s niektorými vybranými dodatkami a rozšíreniami.

Prešlo síce už celých päť rokov od chvíle, kedy vyšiel posledný diel tejto série s názvom ArmA 3, ale stále sa tento titul teší vysokej popularite medzi špecifickou skupinou hráčov. Aj českí vývojári z Bohemia Interactive Studio neustále rozširujú a oživujú tento zatiaľ posledný diel rôznymi menšími DLC balíkmi, prinášajúcimi napríklad novú vojenskú techniku, či vybavenie. Celá séria stavia v prvom rade na autentickom vojenskom zážitku, takže nie je príliš určená pre príležitostných hráčov. Avšak pokiaľ vás už nudia menej realistické prestrelky v sérii Call of Duty, či aj Battlefield, vďaka tomuto bundlu máte jedinečnú príležitosť si vyskúšať si prakticky celú sériu.


V najnižšej cenovej relácii, teda konkrétne za 0.86 € získate titul ArmA: Cold War Assault, čo je vlastne premenovaná pôvodná hra Operation Flashpoint: Cold War Crisis (2001). Je to z toho dôvodu, že značka Operation Flashpoint neskôr pripadla firme Codemasters a vývojárske štúdio Bohemia Interactive muselo vo svoje myšlienke pokračovať už pod novou značkou s názvom ArmA (alebo Arma). V tejto cenovej relácii si vďaka ArmA: Gold Edition môžete zahrať aj rozšírenie Queen’s Gambit. Do tretice tento základný balík dopĺňa spin-off ArmA Tactics (2013), teda ťahová stratégia pripomínajúca napríklad UFO: Enemy Unknown.

Ďalšia cenová úroveň sa už pohybuje vo výške 12.90 € a obsahuje najnovší diel ArmA 3 spolu s niektorými vybranými DLC, ako sú ArmA 3 Karts (motokáry), ArmA 3 Helicopters (helikoptéry) alebo ArmA 3 Marksmen (nové zbrane). Za 14.02 € získate aj druhý diel série ArmA 2 spolu s dodatkami Operation Arrowhead, British Armed Forces, Private Military Company a Army of the Czech Republic. Najrozsiahlejšie a v súčasnosti aj najžiadanejšie DLC do ArmA 3 s podnázvom Apex sa pochopiteľne nachádza až vo štvrtej, najdrahšej úrovni, za 17.19 €.

Hodnota všetkých týchto hier a dodatkov v najdrahšom balíku je inak údajne až 184 dolárov a akcia potrvá ešte nejaký čas. Ak ste ešte túto realistickú vojenskú sériu neskúšali, máte teraz ideálnu príležitosť. Balíky môžete získať už tradične priamo v obchode Humble Bundle.

Komentuj!