Register

A password will be e-mailed to you.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege stojí momentálne polovicu svojej pôvodnej ceny. Táto skvelá zľava však platí iba obmedzený čas. K tomu je navyše hra v základnej verzii dočasne aj zdarma. Na výber máte hneď niekoľko verzií, a aj obchodov, kde si hru kúpiť.

Tento víkend platí akcia na obľúbenú online akciu Rainbow Six Siege.  Momentálne si môžete vyskúšať túto skvelú hru zadarmo a ak vás zaujme, tak môžete využiť 50% zľavu na Standard alebo Advanced edition. Pre Starter edition platí len 33% zľava, zo všetkých ponúkaných verzií je však najlacnejšia.

Jednotlivé edície sa nelíšia z herného hľadiska. Ak však hru trochu sledujete, viete že vo veľkej miere stavia herný štýl na operátorovi, ktorého si zvolíte do hry. Práve to je aj najväčší rozdiel. V závislosti akú edíciu si vezmete, bude sa meniť cena hernej meny za operátorov prípadne ich úvodný odomknutý počet. To isté platí aj pre odomykateľné príslušenstvo pre jednotlivé postavy. Doporučuje sa v úvode zakúpiť Standard, ale chybu neurobíte ani keď si kúpite Starter Edíciu.

Rainbow Six Siege si môžte kúpiť na Steame, Hubmle Store alebo na samotnej stránke Ubisoftu, respektíve Ubisoft Store.

Komentuj!