Register

A password will be e-mailed to you.

O tom, že sa tento rok okrem pokračovania úspešného animovaného snímku The Incredibles z roku 2004 dočkáme aj pretvorenia oboch snímkov do vieohernej LEGO podoby sme vás informovali už pred nejakou dobou. Dokonca sme sa dočkali aj kratšieho gameplay videa, avšak až teraz tu máme plnohodnotný dvadsať minútový gameplay, ktorý už o niečo podrobnejšie ukazuje hrateľnosť. Ako to zatiaľ vyzerá?

Samotné video ukazuje jeden z levelov odohrávajúci sa na exotickom ostrove. Hrateľnými postavami sú elastická žena Helen, variácia na Flasha, teda malý syn menom Dash a dcéra Violet, ktorá dokáže vytvoriť zvláštne ochranné pole. Konkrétne tento level je založený na kooperácii. Využívate teda všetky tri charaktery, pričom každý jeden z nich prispeje svojou troškou k dokončeniu nejakej hádanky. Napríklad Helen sa dokáže vďaka svojej flexibilite pretransformovať na akýsi čln, syn Dash slúži ako rýchly motor, no a vďaka tomu sa Violet dostane na blízky ostrov, kde môže deaktivovať bezpečnostné zariadenie.

Samozrejme, nesmie chýbať ani jednoduché platformovanie a súbojový systém. Tu to zatiaľ vyzerá tak, že bude k dispozícii väčší počet útočných pohybov, čiže boje by mohli byť takýmto spôsobom o niečo zaujímavejšie a možno aj náročnejšie. Avšak určite nie o veľa, nakoľko cieľová skupina LEGO hier sú skôr tí mladší z nás. Zatiaľ to s LEGO The Incredibles nevyzerá najhoršie, no závery budeme môcť vynášať až 15. júna, kedy titul vychádza na platformách PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Komentuj!