Register

A password will be e-mailed to you.

Po oficiálnom predstavení Rage 2 nám Bethesda Softworks naservírovala aj prvý gameplay trailer. Ten odhaľuje atmosféru hry a ukazuje, na čo sa približne môžeme tešiť.

Rage 2, na ktorom momentálne pracuje Avalanche Studios (Mad Max, séria Just Cause) v spolupráci s id Software nám ukazuje svoju pravú tvár. Tá sa od pôvodného Rage rozhodne líši. Samotný trailer ukazuje rýchlu akciu z pohľadu prvej osoby, doplnenú rôznymi možnosťami. Rage 2 ponúkne otvorený svet, v ktorom bude možné zničiť čokoľvek a zlikvidovať kohokoľvek. Vžijeme sa v ňom do kože rangera s menom Walker, ktorý sa narodil do zničeného sveta. Sveta, v ktorom sa ľudstvo rozčlenilo na rôzne frakcie, pričom väčšina ľudí sa zmenila na mutantov.

Našou úlohou bude postaviť sa v boji proti generálovi Crossovi a jeho frakcii s názvom Authority, ktorej cieľom je zlikvidovať všetkých živých Arkistov. A posledným žijúcim je práve Walker. Vďaka špeciálnej krvi si však budeme môcť v súbojoch vypomáhať aj rôznymi schopnosťami, ktoré sa budú dať ďalej vylepšovať – ako napríklad vysoký skok, či odstrčenie nepriateľov pomocou energie.

Presný dátum vydania zatiaľ nevieme, no Rage 2 je plánovaný na jar 2019, pričom vyjsť by mal na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Viac o hre zrejme budeme počuť na E3 2018.

Komentuj!