Register

A password will be e-mailed to you.

Herný magazín Game Informer predstavil na svojej titulnej stránke titul Days Gone. Klasicky sa tak jedná o predzvesť a nálož nových informácií či záberov z hrania. No a prvá várka je už na svete. Čo teda môžeme očakávať od tejto zaujímavo sa javiaceho titulu?

V Days Gone sa vžijeme do kože motorkára a zároveň tuláka Deacona St. Johna. Práve s Deaconom budeme cestovať naprieč americkým severozápadom, ktorý je zamorený hordou zombíkov, respektíve freakerov, ako ich v hre budeme nazývať. Tieto hordy majú byť rozdelené do rôznych skupiniek, pričom musia jesť, piť a spať. Samotní zombíci budú mať údajne v obľube temné a tmavé miesta, najlepšie tunely, v ktorých ich môže byť v skupinkách hneď niekoľko stoviek. Okrem samotných beštií nás čakajú aj rôzne ľudské nepriateľské kempy. Tie majú byť označené pod názvami Ambush Camps, z ktorých na nás nepriatelia budú útočiť okamžite, ako nás uvidia.

Days Gone taktiež ponúkne aj možnosť rýchleho cestovania, ktoré sa nám odomkne po vyčistení nepriateľských táborov. Samotný príbeh má trvať okolo 30 hodín, pričom hlavným cieľom je prežitie, nie nájdenie lieku, na vyliečenie pandémie, ktorá spustošila USA. Dôležitú úlohu v hre bude zohrávať aj Deaconova motorka, ktorú budeme môcť vylepšiť, zmeniť farbu, či doplniť nálepky. Pribudne aj možnosť spotreby paliva, či zmena pneumatík v súvislosti so zmenou počasia. Vedľajšie misie majú byť vyriešené zaujímavo, pričom majú nadväzovať priamo na príbeh a taktiež na minulosť Deacona St. Johna a jeho manželky Sarah. Ďalší nával informácií očakávame v najbližších dňoch. Days Gone vychádza exkluzívne na PlayStation 4, pravdepodobne v roku 2019.

Komentuj!