Register

A password will be e-mailed to you.

Společnost Sony Interactive Entertainment (SIE) oznámila predaje titulu God of War, ktoré prekonali hranicu 3,1 miliónov* predaných kópií iba po 3 dňoch od uvedenia na trh.

Titul God of Waw sa tak stal historicky najrýchlejšie predávajúcou sa exkluzívnou hrou pre konzoly PlayStation 4. Tvorcovia hry, Santa Monica Studios zo skupiny SIE Worldwide Studios (SIE WWS), uviedli reštart celej hernej série po 8 rokoch vývoja. Hra bola veľmi dobre prijatá kritikmi a predovšetkým samotnými hráčmi a už teraz sa stal jedným z najobdivovanejších titulov v histórii PS4.

“Rád by som sa osobne poďakoval miliónom fanúšikov z celého sveta, ktorí sa rozhodli prežiť ďalší príbeh s Kratosom. Práve ich podpora je je pre nás inspiráciou a dôvodom, prečo sa snažíme každý deň posunúť hranice herných zážitkov. Rád by som sa taktiež poďakoval úžasnému tímu Santa Monica Studio. Sme radi, že si našu hru užíva toľko fanúšikov a zdieľa svoje obľúbené zábery, ktoré si vďaka tomu budeme pamätať po mnoho rokov,” povedal Shannon Studstill, VP, Product Development, Head of
Santa Monica Studio, SIE.
God of War Digital Deluxe Edition je dostupná vrátane bonusového obsahu pri zakúpení v PlayStation™Store.

*1 Zahŕňa predaje nosičov Blu-Ray a počet stiahnutých kópií z PlayStation™Store. Predajné data boli získané za obdobie 20.4. 2018 – 22.4. 2018.

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!