Register

A password will be e-mailed to you.

V priebehu minulého týždňa ste mohli súťažiť o horúcu novinku God of War, ktorá je zároveň najlepšie hodnotenou exkluzivitou pre PlayStation 4. Ostatne, tieto slová potvrdzuje i hodnotenie, ktoré sme hre udelili v našej recenzii. Súťaže sa zúčastnilo mnoho z vás, no nakoľko sme mali iba jednu kópiu, i výherca napokon mohol byť iba jeden.

Skôr, než vyhlásime meno výhercu, chceli by sme touto cestou opätovne poďakovať tuzemskému zastúpeniu spoločnosti Sony za poskytnutie hry do súťaže a samozrejme, i všetkým zúčastneným. Bol vás hojný počet, čo nás teší. Už teraz pre vás máme pripravenú ďalšiu súťaž o titul, ktorý vyšiel iba nedávno a v recenziách taktiež zbiera výborné hodnotenia. Viac podrobností sa dozviete v nasledovných dňoch, takže nezabudnite sledovať náš web, aby vám súťaž neunikla.

Pristúpme už k samotnému vyhláseniu súťaže a prezradenia mena súťažiaceho, ktorý sa bude môcť s Kratosom a Atreom vypraviť do severských oblastí a tak splniť posledné prianie Faye, partnerky Kratosa a matky Atrea. Výhercom sa stal:

Martin Bago

Do súťaže sa zapojil prostredníctvom google formulára, pričom ako svoj najobľúbenejší diel označil God of War II. Pevne veríme, že novinka druhé dobrodružstvo Kratosa prekoná a stane sa tak novým favoritom v rámci celej značky. Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať prostredníctvom zadaného e-mailu do troch dní, pristúpime k vylosovania náhradníka.

Ešte raz vám všetkým ďakujeme za účasť a určite sa zapojte do prichádzajúcej súťaže, ktorá bude mimoriadne mrazivá 😉

Komentuj!