Register

A password will be e-mailed to you.

Jednou z najočakávanejších hier tohto roka, nielen u nás v redakcii, je najnovšie dobrodružstvo Lary Croft. Už tretie pokračovanie tejto znovuzrodenej série s názvom Shadow of the Tomb Raider sa ukazuje na nových záberoch, sprevádzaných i očakávaným trailerom.

Nové screenshoty nám ukazujú svet tretieho Tomb Raidera v plnej paráde. Môžeme vidieť prostredia, v ktorých sa ikonická Lara Croft bude pohybovať, vozidlá na ktorých bude jazdiť a v neposlednom rade aj ponuku zbraní. Ako môžeme vidieť, akčnejšie zábery striedajú obrázky prezentujúce prostredie.

Zábery z hry, ktoré môžete vidieť v galérii nižšie dopĺňa aj nižšie priložený trailer, ktorý nám Shadow of the Tomb Raider približuje opäť z iného uhla pohľadu.

Fanúšikov a nedočkavcov poteší aj odhalenie box artov. Tie prezentujú viaceré verzie hry pre digitálnu a fyzickú podobu titulu ako aj hodnotnejšie, zberateľské edície. Shadow of the Tomb Raider vychádza už túto jeseň. Najnovšie a s najväčšou pravdepodobnosťou posledné dobrodružstvo novozrodenej Lary vychádza 14. septembra 2018 na aktuálnu generáciu konzol a PC.

Komentuj!