Register

A password will be e-mailed to you.

Sony v poslednom čase servíruje predplatiteľom služby PlayStation Plus skutočne zaujímavé tituly. Na aké sa môžu tešiť predplatitelia tejto služby v máji 2018?

Májová ponuka bude naozaj silná a na PlayStation 4 si určite vyskúšajte interaktívnu adventúru Beyond: Two Souls od štúdia Quantic Dream, ktoré nám onedlho prinesie mimoriadne očakávaný titul Detroit: Become Human. Okrem toho majiteľov PS4 poteší aj piaty diel série Rayman nazvaný Rayman Legends, ktorý sa svojho času dočkal vynikajúceho prijatia od fanúšikov a kritikov. Nájdete v ňom i takmer všetky úrovne z Rayman Origins, takže to môžeme považovať za dve hry v jednej.

Majitelia PlayStation 3 sa pre zmenu dočkajú RPG Risen 3: Titan Lords, v ktorom sa hlavný hrdina vydá získať späť svoju dušu. Ďalšou hrou, ktorá sa dostane predošlá generácia PlayStation, je titul Eat Them, duchovný nástupca série Rampage, v ktorom bude vašou úlohou ničiť všetko živé.

Na PS Vita a PlayStation 4 zavíta aj titul King Oddball, ktorá sa nesie v podobnom duchu ako úspešná značka Angry Birds. No a na záver, posledným titulom, dostupným ako na PS Vita, tak aj na PlayStation 4, bude logická záležitosť Furmins.

Komentuj!