Register

A password will be e-mailed to you.

On the House je akcia, počas ktorej Origin ponúka na istý čas vybranú hru úplne zadarmo. Táto hra teda môže byť dostupná bezplatne deň, týždeň, alebo pokojne aj niekoľko mesiacov. Naposledy to bola veľmi dobre hodnotená vojnová akcia Medal of Honor: Pacific Assault, no a aktuálne je to zase zaujímavý titul Peggle. 

Peggle je nenáročná arkádová záležitosť, vyvíjaná firmou PopCap Games, ktorú môžete poznať aj vďaka úspešnej sérii Plants vs. Zombies Náplňou titulu je strieľanie guličiek do predmetov rôznych tvarov a veľkostí. Predmety sú rozdelené do niekoľkých farieb, pričom každá farba značí počet bodov získaných za zásah do daného predmetu. Vašou úlohou je získať určitý počet bodov a keď ho dosiahnete, posúvate sa do novej úrovne. K tomu vám budú pomáhať aj rôzne špeciálne guličky disponujúce rôznymi schopnosťami, ako napríklad väčší počet bodov pri zásahu. Dôležitou zložkou hrateľnosti by malo byť taktizovanie a teda naplánovanie si každého ťahu, aby sa vám podarilo pokoriť danú úroveň.

Pokiaľ si myslíte, že ide o slabšie hodnotený titul, tak sa mýlite. V roku 2007, čo je rok vydania, Peggle získaval výborné známky a len Metascore PC verzie činí 85%, čo je viac ako úctyhodné. Peggle môžete získať priamo prostredníctvom samotného Originu, stačí mať vlastný účet na službe Origin a následne si hru cez samotného klienta pridať do vašej virtuálnej knižnice. Táto akcia už nejaký čas beží a aj preto by ste nemali dlho otáľať. Časom totiž tento titul zmizne z ponuky a nahradí ho nový.

Komentuj!