Register

A password will be e-mailed to you.

Francúzske štúdio Ubisoft pred nejakou dobou, prostredníctvom kratučkého teaseru, naznačilo, že by sme sa mohli dočkať tematickej Splinter Cell misie v akčnom kooperačnom titule Ghost Recon: Wildlands. Čo ponúkne táto misia?

Sam Fisher sa skutočne dostaví do virtuálnej Bolívie a bude potrebovať pomoc hlavných hrdinov Ghost Recon: Wildlands. Cieľom vašej misie bude infiltrácia Santa Cruz táboru. Misia vám pravdepodobne dá na výber medzi akčným a stealth postupom. Trailer totiž začína kradmým zakrádaním sa na štýl legendárneho Sama, no končí nabitou prestrelkou. Súčasťou rozšírenia budú aj nové zbrane a vybavenie.

Special Operation 1: Splinter Cell bude prvou v rámci série Special Operations. Nie je teda vylúčené, že v budúcnosti sa dočkáme ďalších misií so Samom Fisherom alebo nejakým iným hrdinom vyskytujúcim sa v jednej zo značiek Ubisoftu (možno Aiden Pierce?). Súčasťou bude aj nový PvP mód nazvaný Sabotage.

Pokiaľ sa na túto misiu tešíte, máme pre vás dobrú správu, nakoľko už dnes sa môžete vydať spolu so Samom na túto nebezpečnú úlohu. Pri tejto príležitosti dostane titul aj free víkend, ktorý potrvá od 12. do 15. apríla 2018. Tešíte sa na tento crossover dvoch veľkých značiek? A ešte jedna otázka na záver. Keď nám Ubisoft takto šikovne pripomenul značku Splinter Cell, znamená to, že sa po piatich rokoch dočkáme nového pokračovania, o ktorom sa nedávno špekulovalo?

Komentuj!