Register

A password will be e-mailed to you.

Už nejaký čas sa hovorí o chystanom remasteri/remaku skvelej trilógie Spyro. Oficiálne zatiaľ stále nebolo nič ohlásené ani potvrdené, avšak rôzne úniky nás utvrdzujú v tom, že tento fialový dráčik sa objaví i na PlayStation 4.

Ak by Spyro skutočne vyšiel na PlayStation 4, herná komunita by sa určite potešila, nakoľko sympatický dráčik zanechal majiteľom konzol PlayStation veľa pekných spomienok. A keďže sme sa po dlhšom čase dočkali aj návratu Crasha Bandicoota, starý dobrý Spyro je logicky na rade. Podľa informácií zverejnených na mexickom obchode Amazon by mala Spyro Reignited Trilogy vyjsť už 21. septembra 2018. Dávalo by to zmysel, nakoľko práve v septembri oslavuje fialový dráčik dvadsiate výročie. Aby toho nebolo málo, máme tu aj prvú várku screenshotov.

Podľa úniku na nás čaká balíček viac ako 100 levelov, ktoré prinesú úžasný grafický update v porovnaní s pôvodnými hrami, no pozadu nezostane ani ovládanie, ktoré sa taktiež dočká vylepšení. Nuž, uvidíme, zatiaľ nám neostáva nič iné, len čakať na oficiálne potvrdenie, ktoré však pri ohľade na čoraz početnejšie úniky nebude ďaleko. Na záver ešte prikladáme box art, ktorý bude zdobiť fyzickú kópiu titulu.

Zdroj: vg24/7

Komentuj!