Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikovia dinosaurov a budovateľských titulov by mali zbystriť pozornosť, nakoľko Jurassic World Evolution dostal masívne gameplay video a navyše potvrdil aj predpokladaný dátum vydania. 

O tomto pripravovanom titule z prostredia najznámejšieho dinosaurieho sveta sme vás informovali ešte v lete minulého roka. Vtedy nám bol poskytnutý len kratučký teaser trailer. Po dlhom čakaní nám autori konečne svoj titul predviedli v plnej paráde. Viac ako 20 minútové gameplay video musí uspokojiť aj toho najvášnivejšieho fanúšika týchto predátorov z druhohôr.

Už dávnejšie sme sa dočkali titulu, v ktorom sme mali možnosť vybudovať si vlastný Jurský Park. Titul niesol názov Jurassic Park Builder, avšak bol dostupný iba pre mobilné zariadenia. V ňom ste si mohli svojich dinosaurov vylepšovať, kupovať im nové ohrady a v neposlednej rade aj zvádzať medzi obrovskými jaštermi súboje. Jurassic World Evolution však prichádza s omnoho väčšími možnosťami ako mobilný predchodca.

Pôsobivá gameplay ukážka je sprevádzaná komentárom autorov, ktorí vysvetľujú základné princípy hrania. Po grafickej stránke vyzerá titul veľmi pekne. Vďaka voľnej kamere môžete dinosaurov pozorovať z bezprostrednej blízkosti a stavanie budov tiež vyzerá efektne. Viac vám už prezradí samotné video. Podľa úniku informácii z nedávnej doby bol dátum vydania stanovený na 12. júna 2018. Ten je teraz oficiálne potvrdený a titul teda vyjde už toto leto na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!