Register

A password will be e-mailed to you.

V roku 2004 vyšiel, pod taktovkou Disney, úspešný animovaný film The Incredibles, ktorý naši diváci poznajú skôr pod názvom Rodinka úžasných. Film sa stal obrovským hitom a aj napriek otvorenému záveru sme sa nedočkali žiadneho pokračovania. Rok 2018 však toto zmení, nakoľko po neuveriteľných 14 rokoch prichádza pokračovanie a spolu s ním aj nová LEGO hra z tohto sveta. 

The Incredibles svojho času dostalo hneď dva plnohodnotné tituly. Ten prvý, o ktorý sa postaralo štúdio Heavy Iron Studios, bol inšpirovaný priamo animovaným filmom. Šlo o jednoduchú detskú bojovú skákačku, ktorá však mala svoje čaro. Druhá hra, s podtitulom Rise of the Underminer, v podstate slúžila ako nikdy nevydaný druhý film a žánrovo sa jednalo o identickú záležitosť ako v prípade predchodcu.

Traveller’s Tales je štúdio, ktoré prenieslo do videohernej LEGO podoby už naozaj veľké množstvo titulov. Z tých známejších by sme mohli spomenúť LEGO Star Wars či LEGO Marvel’s Avengers. Niet sa teda čo čudovať, že s veľkým návratom Rodinky úžasných príde aj filmom inšpirovaná hra práve od tohto štúdia. O tom, že sa pripravuje podobný titul, kolovali chýry už pred nejakým časom, no nič nebolo oficiálne potvrdené.

Najnovšie sa však na stránke The Brick Fan, čo je obchod s LEGO stavebnicami, objavila fotografia s platformami, na ktorých by sa mala hra objaviť. Z fotografie je zrejmé, že titul vyjde na PC, PlayStation 4, Xbox One, ale prekvapivo aj na Nintendo Switch. Dátum vydania momentálne nie je známy, no môžeme špekulovať, že hra vyjde v rovnakom čase, ako aj film a teda niekedy počas júna 2018.

Komentuj!