Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári zo štúdia SIE Bend Studio usilovne pracujú na zombie survival titule Days Gone. Prvé zábery ešte z tlačovej konferencie E3 2016 ukázali, že hra má obrovský potenciál. Dátum vydania zatiaľ nebol stanovený, avšak herná komunita očakávala Days Gone počas tohto roka. Spoločnosť Sony však nakoniec stanovila dátum vydania až na rok 2019.

Days Gone je hra s obrovským potenciálom a už jej prvé zábery ukázali, ako by mal vyzerať titul podobného zamerania. Trpkú príchuť spustošeného sveta plného zombíkov si však vychutnáme až v roku 2019 a zmena dátumu prebehla už aj na oficiálnej stránke.

Bližšie informácie a dôvod odloženia zatiaľ neboli zverejnené. SIE Bend Studio nám však chce zrejme naservírovať plnohodnotný titul, bez väčších chýb a práve preto si zrejme zobrali čas navyše, aby mohli doladiť všetky detaily. V najbližšej dobe by sme sa každopádne mohli dočkať aj nových informácií, ktoré by mohli upresniť presný dátum vydania. Čakanie si môžeme skrátiť aj gameplay zábermi z konferencií E3 2016 a 2017.

Komentuj!