Register

A password will be e-mailed to you.

Vydanie každého nového dielu v sérii God of War sa dá považovať za akýsi pomyselný sviatok. Koniec koncov ide o jednu z najikonickejších sérii Playstation tábora. A práve preto aj reboot série nazvaný jednoducho God of War patrí medzi najočakávanejšie hry roka. 

Pri tejto príležitosti okrem viacerých špeciálnych edícii hry vyjde zároveň aj limitovaná edícia konzoly Playstation 4 Pro. Konzola vo farebnom prevedení “Leviathan Grey” je značne inšpirovaná ikonickou sekerou z hry, ktorú nebude mať v rukách nikto iný ako tvár značky – Kratos.

Na konzoli môžeme taktiež pozorovať prvky spájané s herným svetom a jeho severskou mytológiou. Pozorné oko si taktiež všimne rôzne detaily, ako napríklad ikony stromu schopností, ktoré sme mohli vidieť na herných ukážkach z hry.

Súčasťou balenia bude aj tematicko rovnaký gamepad DualShock 4, harddisk o veľkosti 1 TB a fyzická kópia hry.  Samozrejmosťou budú aj in game bonusy vo forme DLC. Cena by mala byť rovnaká ako pri ostatných limitovaných edíciách, takže okolo 400 €. Konzola v prevedení nového God of War by mala byť dostupná 20. apríla 2018.

Komentuj!