Register

A password will be e-mailed to you.

Crash Bandicoot, neoficiálny maskot prvej PlayStation sa minulý rok vrátil vďaka remasteru, ktorý nám priniesli vývojári zo štúdia Vicarious Visions spolu s distribučnou spoločnosťou Activision. Kolekcia úspešne oprášila zašlú slávu Crasha, čo dosvedčili dobré recenzie, mimo iné aj naša, a aj skvelé predaje. A už onedlho Crash zaútočí znova.

O verziách pre ostatné platformy sa šepkalo už od vydania verzie pre PlayStation 4, nakoľko licenciu na túto postavu už dávno nevlastní spoločnosť Sony. Únikov bolo čoraz viac, pričom zostávalo jediné, počkať na oficiálne potvrdenie od Activisionu. A toho sme sa v noci zo včera na dnes dočkali.

V prvom rade sa informáciu dozvedeli fanúšikovia Nintenda na Nintendo Direct prezentácii, kde bola ohlásená verzia pre Nintendo Switch. Následne vyšiel vyššie priložený trailer, ktorý potvrdil príchod Crash Bandicoot N. Sane Trilogy aj na PC a Xbox One. Pôvodná trilógia dobrodružstiev Crasha, a teda aj najkvalitnejšia časť jeho “kariéry” (samozrejme, pamätáme aj na Crash Team Racing, no to je trošku iný žáner) sa teda po prvý raz pozrie aj mimo PlayStation. Potvrdzujú sa tak dohady, že titul mal ročnú exkluzivitu. Pýtate sa, kedy sa tak stane? Do kalendára si poznačte dátum 10. júl 2018.

A teraz zostáva jediné, aby nám Activision ohlásil remaster pôvodnej trilógie Spyra. Tam očakávame podobný scenár, ako u Crasha, a teda prvotný príchod na PlayStation 4 s ročnou exkluzivitou. No uvidíme…

Komentuj!