Register

A password will be e-mailed to you.

To, o čom sa hovorilo len pred niekoľkými dňami, sa nakoniec aj naplnilo. Activision oficiálne potvrdil Call of Duty: Black Ops 4. Kedy si budeme môcť zahrať nový diel série Call of Duty a na čo sa môžeme tešiť?

Séria Call of Duty vychádza od roku 2003 a počnúc druhým dielom, ktorý vyšiel v roku 2005, sme sa každoročne dočkali nového prírastku. Ani rok 2018 výnimkou a dočkáme nového dielu, konkrétne pôjde o Call of Duty: Black Ops 4. Oficiálneho potvrdenia sme sa dočkali od samotného Activisionu, ktorý ponúkol aj teaser ukazujúci dátum vydania. Nové Call of Duty vychádza 12. októbra 2018. Platformy zatiaľ oznámené neboli, avšak je viac než isté, že hra vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Okrem toho by sme sa mali dočkať aj verzie určenej na Nintendo Switch.

Samotné predstavenie hry má prebehnúť 17. mája 2018, kde zrejme uvidíme rovno oficiálny trailer, alebo rovno aj gameplay zábery. Okrem toho nám teaser ukazuje, že hra bude obsahovať aj zombie, ktorí sú už istý čas jedným z trademarkov série.

Komentuj!