Register

A password will be e-mailed to you.

Štýlové superhrdinské RPG South Park: The Fractured But Whole, ktoré si v našej recenzii odnieslo pozitívne hodnotenie, dostáva po svojom vydaní postupne nové rozširujúce prídavky. Okrem malého prídavku The Relics of Zaron, ktoré priniesol len novú sadu kostýmov, stálo za pozornosť najmä DLC s názvom Danger Deck. To vyšlo ešte v decembri minulého roku a UbiSoft postupne uvoľňuje ďalšie.

V spomínanom prvom DLC Danger Deck sme si mohli zmerať si sily v ultimátnom súboji, v ktorom sa proti nám postavil doktor Timothy. Za odmenu tak bolo možné získať ďalšie špeciálne kostýmy a artefakty. Teraz však už prichádza nové DLC s podtitulom From Dusk till Casa Bonita. To prináša hlavne nový príbeh a budeme v ňom môcť spolupracovať s postavami The Coon a Mysterion aby sme porazili démonické sily v jaskyni Black Bart a upírov v okolí mexickej reštaurácie Casa Bonita.

Ďalším DLC, ktoré má ešte tento rok vyjsť, je Bring the Crunch. Tento prídavok by mal tiež priniesť nový príbeh a superhrdinov, no viac detailov o jeho obsahu ešte zatiaľ nemáme. Každopádne, najnovšie DLC From Silence to Casa Bonita bude pre všetkých majiteľov pôvodnej hry dostupné už 20. marca 2018 a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!