Register

A password will be e-mailed to you.

Pamätáte si akčnú záležitosť The Order: 1886, ktorá v roku 2015 vyšla exkluzívne na PlayStation 4? Vývojári zo štúdia Ready at Dawn priniesli hráčom pôsobivý grafický zážitok, doplnený obstojnou hrateľnosťou. Momentálne však už pracujú na novom titule.

Hlavným kameňom úrazu The Order: 1886 bolo mnoho cutscén, ako aj kratšia dobra hrania. Titul okrem kampane, ktorej záver sa dal dosiahnuť za približne 6 hodín hrania, neponúkol nič navyše a podpísalo sa to aj na jej hodnoteniach.  Ready at Dawn už každopádne začali pracovať na novej hre, ktorá má byť, rovnako ako The Order: 1886, videná z pohľadu tretej osoby. O žiadne pokračovanie teda nepôjde a má sa jednať o úplne novú značku. Vieme akurát to, že prioritou má byť opäť akcia. Viac informácií zatiaľ nevieme a tak si musím počkať na oficiálne potvrdenie a rovno nejaký trailer. Dovtedy nám neostáva nič iné, len čakať.

Komentuj!

O autorovi

Zanietený a vášnivý hráč videohier na všetkých platformách. S hrami som začínal už v piatich rokoch a odvtedy sa to so mnou neustále nesie. Taktiež som obrovský fanúšik športu, ktorý mi popri hraní video hier robí radosť zo života.

Súvisiace príspevky