Register

A password will be e-mailed to you.

Francúzski nezávislí vývojári Big Bad Wolf pripravujú pozoruhodnú epizodickú hru zasadenú do konca 18. storočia s názvom The Council. V nej sa stretneme dokonca aj s mnohými významnými historickými osobnosťami tej doby.

Príbeh sa točí okolo slobodomurárskej lóže do ktorej patria aj budúci francúzsky cisár Napoleon či prvý prezident Spojených štátov George Washington. My sa však ujmeme úlohy Louisa de Richeta, ktorý prijal pozvanie na súkromný ostrov, patriaci záhadnému lordovi Mortimerovi. Prvá epizóda hry by mala začať v roku 1793, teda vo vrcholnom období francúzskej revolúcie. Avšak okrem známych politických udalostí budeme sledovať dejovú líniu, v ktorej sa Louis de Richet sa vydá k anglickému pobrežiu so zámerom nájsť stopy po svojej stratenej matke.

Tvorcovia zatiaľ plánujú celkovo päť epizód. V nich bude dominovať vyšetrovanie vraždy na spomínanom odľahlom ostrove, ktoré svojim štýlom by mali pripomínať tradičné anglické detektívne romány. Hlavná postava Louis de Richet bude mať počas hry 15 rôznych schopností, ktoré mu budú nápomocné pri vyšetrovaní. Hlavnou hernou mechanikou má byť unikátny systém spoločenského vplyvu, vďaka ktorému budeme môcť s postavami dokonca manipulovať a tak z nich získavať dôležité informácie.

Prvá epizóda s názvom The Mad Ones by sa mala objaviť na PC, Xbox One a PlayStation 4 už na jar tohto roku.

Komentuj!