Register

A password will be e-mailed to you.

Nádejne sa javiaci titul Vampyr mal pôvodne vyjsť na jeseň minulého roku. Nakoniec však bol odložený a jeho vydanie tak bolo naplánované na rok 2018. Najnovšie nám však francúzske štúdio Dontnod Entertainment poskytlo konkrétny dátum vydania tohto upírskeho titulu.

Na začiatok si tento titul v krátkosti pripomenieme. Vampyr bude zasadený do otvoreného sveta Londýna roku 1918. Hlavnou postavou bude španielsky doktor, ktorého postihne upírska kliatba. Podľa autorov bude hra obsahovať mnoho náročných rozhodnutí a taktiež bude ponúkať veľkú slobodu v hraní. V neposlednej rade je vhodné zmieniť aj zaujímavo sa javiaci bojový systém, v ktorom sa budete musieť šikovne uhýbať útokom a zároveň aj útočiť.

Najnovšie titul začal sprevádzať aj kratučký webseriál, ktorý vám postupne predstavuje rôzne mechaniky hry. Štúdio Dontnod Entertainment stanovilo dátum vydania na 5. jún tohto roku pričom hra vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Snáď bude tento dátum definitívny a Vampyr skutočne začne piť krv už toto leto.

Komentuj!