Register

A password will be e-mailed to you.

Do Early Access na Steame zavítala hra Desolate zasadená do prostredia Sovietského zväzu. Ak máte radi horor a co-op, môže ísť o hru určenú presne pre vás.

Desolate je od 8. februára 2018 na Steame v Early Access. Za touto hrou stojí indie štúdio Nearga a vydáva ju pod záštitou HypeTrain Digital. Ak sa vám páčil napríklad Dying Light alebo S.T.A.L.K.E.R, pre vás a vašu partiu kamarátov môže ísť o ideálnu voľbu. Predsa len, post-apokalyptická Amerika môže byť pre viacerých už trochu obohraná pesnička. Desolate vás naopak zavedie do prostredia alternatívnej histórie Sovietskeho zväzu na ostrov Granichny. Ten budete musieť kompletne preskúmať, pričom Early Acess ponúkne dve príbehové kapitoly z troch plánovaných.

Hra sľubuje zaujímavý kooperačný zážitok, no ak ste samotár môžete ju hrať aj týmto spôsobom. Postavu si môžete neustále vylepšovať, získavať rôzne zbrane a pomocou nich sa brániť miestnej populácii príšer. Na svoju postavu si skrátka musíte dávať pozor. A to nielen po fyzickej ale aj mentálnej stránke, pretože sa môžete ľahko pomiasť – to by malo mať vplyv na hrateľnosť a okolitý svet. Do rúk vezmete chladné zbrane, ako mačety, nože, palice tak aj strelné zbrane. Viac o hre sa dočítate na oficiálnom webe Desolate.

Komentuj!