Register

A password will be e-mailed to you.

Tvorcovia zo štúdia Mohawk Games, ktorí ešte v roku 2016 vytvorili sci-fi real-time stratégiu Offworld Trading Company sa rozhodli znovu vrátiť na hernú scénu tým, že začali pracovať na novom projekte. Ten má zatiaľ daný dočasný pracovný názov 10 Crowns. Bude sa jednať o ťahovú 4X stratégiu, inšpirovanú známou sériou Civilization. Dokonca na novej hre pracujú aj také kapacity ako Soren Johnson, ktorý bol hlavným dizajnérom Civilization VI a umelecký riaditeľ Civilization V Dorian Newcomb.

Vývojári Mohawk Games budú na hre spolupracovať s vydavateľstvom Starbreeze. Soren Johnson sa k spolupráci vyjadril pozitívne:

„Všetci sa v Mohawku Tešíme spoluprácu s vydavateľstvom Starbreeze, na návrat k naším vývojárskym koreňom a na prácu na klasickej, historickej 4X stratégii s niekoľkými dôležitými a radikálnymi inováciami žánru“.

Hra by mala dať hráčovi možnosť vytvoriť najväčšiu dynastiu v histórii. Veľkú úlohu by mali zohrávať nové, inovačné prvky v rámci žánru. Bližšie informácie o hre však zatiaľ nie sú známe. Ani dátum vydania ešte nebol stanovený a je veľmi pravdepodobné, že hra sa objaví na hernom trhu až niekedy okolo roku 2019.

Komentuj!