Register

A password will be e-mailed to you.

Legendárny Crash Bandicoot po prvý krát zažiaril ešte na PlayStation 1 v roku 1996. Odvtedy sa dočkal mnohých pokračovaní a spin-off dielov, pričom najnovšie si fanúšikovia mohli zahrať remake prvých troch dielov pod názvom Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Ten bol vydaný pod taktovkou štúdia Activision a po celom svete získaval výborne hodnotenia. Tvorcovia z vydavateľstva Activision však nehodlajú na značku zabudnúť a predkladajú nám ich plán s touto sériou na najbližších 5 rokov.

O remaku sa už od začiatku hovorilo ako o dočasnej PlayStation 4 exkluzivite. Titul bol komerčným trhákom a hráči boli doslova nadšení, nakoľko v to dúfali už naozaj dlhú dobu. Firmy sa zároveň utvrdili v tom, že aj po rokoch fanúšikovia túžia po nových dieloch svojského Crasha. V pláne je tak hneď niekoľko nových titulov a vydanie N. Sane Trilogy pre PC a Nintendo Switch. Bohužiaľ o Xbox One verzii sa zatiaľ nehovorí.

Firma zaoberajúca sa licenciami tvrdí, že Activision bude najbližších 5 rokov venovať sérii veľkú pozornosť. Po vydaní spomínaných verzií by mal nasledovať nový titul, ktorý by sa k nám každopádne dostal až v budúcom roku. Zatiaľ sa však nehovorí, či sa opäť bude jednať len o časové alebo trvalé exkluzivity. Značke by sa však štúdio malo venovať až do roku 2022. Tieto informácie zatiaľ nie sú potvrdené, no vyzerajú veľmi reálne. Pokiaľ by sa ukázali ako pravdivé, tak si hráči PC a hráči Nintenda Switch už čoskoro zahrajú Crasha aj na svojich zariadeniach a oznámenie novej hry na seba tiež nenechá dlho čakať.

Komentuj!