Register

A password will be e-mailed to you.

Prequel výbornej epizodickej adventúry Life is Strange sa po vzore prvej časti dočká aj krabicovej verzie. Dostupná nebude iba jedna edícia ale hneď tri. Herný obsah u všetkých troch bude rovnaký – všetky epizódy Before the Storm plus bonusová epizóda Farewell.

Prvá z týchto troch edícii s generickým názvom Standard Edition bude dostupná pre konzoly PS4 a Xbox One s cenovkou 30 dolárov. Ku vyššie spomínanému obsahu bude ako darček pribalená prvá epizóda pôvodnej hry Life is Strange. Pre druhú sezónu získate tri nové obleky pre hlavnú postavu a zaujímavú funkciu, kedy budete môcť ovládať soundtrack ako v Deluxe edícii.

Limited Edition je druhá edícia ktorú si budete môcť zahrať na konzolách. Za prípatok 10 dolárov získate všetko zo štandardnej edície, no tentokrát v balení nájdete aj artbook a CD so soundtrackom.

Najzaujímavejšou edíciou je tretia zo spomínaných – Vinyl Edition, ktorá je exluzívna pre obchod Square Enix a vyjde vás na 70 dolárov. Bude dostupná pre PS4 a Xbox One, kde dostanete pribalený kľúč pre PC verziu. V tejto edícii nájdete obsah predošlých dvoch edícii a k ním pribalené aj štyri platne s pôvodným soundtrackom. Ak si túto edíciu predobjednáte, Square Enix vám zašle figurky Chloe a Rachel spolu s DLC kódmi na outfity do hry. Tieto edície budú dostupné 6. marca 2018.

 

Komentuj!