Register

A password will be e-mailed to you.

Nielen Sony, ale aj Microsoft nás každý mesiac dopuje kvalitnými hrami. Čo si táto americká spoločnosť prichystala pre majiteľov Xbox Live Gold na február 2018?

V prvom titule pre majiteľov Xbox One si v hre Shadow Warrior zahráme za ninju Lo Wanga, ktorý bude za pomoci svojej katany a zvyšného zbraňového arzenálu likvidovať nielen ľudských protivníkov, ale aj rôznych démonov. (Celý február)

Ak by vás omrzeli klasické diely série Assassin’s Creed, Microsoft nám servíruje 2.5D spin-off Assassin”s Creed Chronicles: India. Ani v ňom však nebude chýbať klasický parkour, doplnený rôznymi stealth možnosťami. (15. február 2018)

Na Xbox One a Xbox 360 sa môžete tešiť na pretekársky titul Split/Second, ktorý ponúkne trate pripravené k absolútnej deštrukcii. Ak si k tomu prirátame skvelý soundtrack, zbesilú jazdu a rýchle autá, o zábavu je zrejme postarané. (1. február 2018)

Posledným titulom ponuky je Crazy Taxi. Ten si môžete zahrať na Xbox One a Xbox 360, pričom hra ponúka rýchly arkádový štýl, v ktorom je čas vašim najväčším nepriateľom (15. február 2018).

Pozdáva sa vám februárová nádielka, alebo si myslíte, že nová ponuka je o niečo slabšia aká tá predchádzajúca?

 

 

Komentuj!