Register

A password will be e-mailed to you.

Nintendo včera predstavilo systém nazvaný Nintendo Labo. Pôjde o kartónové skladacie kity, z ktorých sa bude dať poskladať napríklad klavír, robot či rybársky prút a tie následne použiť pri hraní na Nintendo Switch s dodaným softvérom.

Začiatok predaja je u nás naplánovaný na 27. apríl 2018, pričom pre začiatok sa budú dať kúpiť dve rôzne sady. Prvou je Variety Kit, ktorý bude obsahovať RC autíčko, dom, klavír, rybársky prút a motorku. Cena bude 70 eur. K nim dostanete náležité hry, pomocou interaktívneho video-návodu na obrazovke Switchu si kartónový model poskladáte a môžete hrať na klavíri, chytať ryby či jazdiť na motorke.

Druhou sadou je Robot Kit, ktorý bude za 80 eur. Ten obsahuje súčasti robota a hru v ktorej ho ovládate pomocou pohybu rukami. Okrem toho bude možné dokúpiť Customisation Set, kde sú rôzne nálepky, šablónky a lepiace pásky, aby ste si mohli svoj kartónový výtvor skrášliť, polepiť a pokresliť. Viac ukazuje video, kde je vidieť aj dalšie, ešte bližšie nepredstavené kartónové skladačky. Vidieť tam napríklad volant, vtáka či pedále, takže časom určite pribudnú viaceré kity k týmto dvom predstaveným.

Oficiálne stránky Nintendo Labo nájdete na tomto odkaze.

Komentuj!