Register

A password will be e-mailed to you.

Už je to vyše dva roky odvtedy, čo sme vás informovali o titule Dreams, na ktorom pracujú autori dnes už kultovej hry LittleBigPlanet (2008). Tento nový projekt štúdia Media Molecule ktoré okrem prvých dvoch dielov LittleBigPlanet, vytvorilo aj hry Tearaway a Tearaway Unfolded sa síce rodí dlho, ale výsledok bude zrejme stáť za to.

Riaditeľka štúdia Media Molecule, Siobhan Reddy sa ešte po Game Awards 2017 objavila na PlayStation Experience, aby po čase priniesla konkrétne informácie o ich novej, originálnej hre. Nalákala nás na to, že názov hry nie je náhodný a všetko čo sa objaví v hre, sa stane skutočnosťou. Kto by nechcel, aby sa niektoré jeho sny stali realitou? Vo zverejnenom traileri je navyše všetko vytvorené priamo v hre. To sa týka nielen animácií, ale aj celkového vizuálu. Zaujímavo určite znie tvrdenie, že v Dreams si budeme môcť sami vytvoriť akúkoľvek hru chceme. Takže s titulu si môžeme urobiť jednoduchú pretekársku hru, alebo zložitejšie RPG. Takže hráči, ktorí majú veľkú predstavivosť a fantáziu by si mali prísť na svoje.

Samotnou riaditeľkou štúdia bolo prisľúbené, že Dreams vyjde v priebehu roku 2018, minimálne na PlayStation 4. Media Molecule teda lákajú na veľa možností, avšak čo presne sa dá od hry očakávať, je ešte ťažko presne povedať. V Dreams si však určite budeme môcť sami vytvoriť nejakú scénu, či skúsiť nejakú formu animácie. Následne si môžeme vo svojom vlastnom výtvore zahrať a pobaviť sa rôznymi spôsobmi. To všetko sa bude navyše odohrávať v roztomilom vizuálnom spracovaní, ako vidieť na zverejnenom traileri.

Komentuj!